Sensodyne

Tandkräm Clean & Fresh 75 ml

Mer från 3 för 2 mun- och tandvård

34:90 

Erbjudandet gäller till 05 november

0:47/ML

Finns i lager
- +

Se alla 3 för 2 Mun och Tand 9/10-5/11 2019 NTK

Produktinfo

Sensodyne Clean & Fresh är utvecklad för att motverka ilningar i tänder och hjälpa de som har problem med tandköttet. Zink i tandkrämen motverkar bakterier och ser till att tandköttet är friskt. Tandkrämen innehåller Fluor mot Karies.

Ytterligare info

Sensodyne Clean & Fresh är speciellt utvecklad för dig som lider av ilningar i tänderna och som har problem med ditt tandkött. Innehåller zink som vid borstning 2 ggr/dag motverkar bakterier och hjälper till att hålla tandköttet friskt. -24-timmars skydd mot ilningar i tänderna. -Avlägsnar plack vid regelbunden borstning -Innehåller fluor som förebygger karies. -Lågslipande och skonsam mot tänderna. -Frisk smak av mint. Bra vardagstandkräm även för familjemedlemmar som inte har ilningar.

Läs mer

Innehåll

Aqua, Sorbitol, Hydrated Silica, Glycerin, Potassium Nitrate, Cocamidopropyl Betaine, Aroma, Zinc Citrate, Xanthan Gum, Titanium Dioxide, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin, Sodium Hydroxide, Sucarlose, Limonene. Natriumfluoride: 1450 ppm F

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Läs mer