Webbpris

Sensodyne

Tandkräm Bamse barn 75 ml

14:-

Kampanj

Gäller till 3 november

Ord. butikspris 19:50

En skonsam och lågskummande tandkräm med fluor och kalcium som skyddar och stärker tänderna. Innehåller silika som slipar tänderna försiktigt och effektivt. Med mild smak av mint. För barn.

Bamse barntandkräm har utvecklats speciellt för barn 6 år och yngre. Tandkrämen har den fluorhalt som rekommenderas för att effektivt förebygga karies. Den är speciellt utvecklad för mjölktänder, den rengör varsamt barnets tänder samtidigt som den skyddar tänderna mot sockersyror i 24 timmar* Bamse tandkräm hjälper till att motverka plack och tandsten och att stärka tandemaljen. Fluorhalt: 1000ppm F *skyddet ges av fluor vid borstning två gånger dagligen

Jämförspris 0:19/ML

EAN: 05054563105103

"Aqua Hydrated Silica Sorbitol Glycerin PEG-6 Xanthan Gum Titanium Dioxide Aroma Sodium Saccharin Sodium Methyl Cocoyl Taurate Cocamidopropyl Betaine Sodium Fluoride Innehåller: natriumfluorid (1000 ppm F-)"

"FÖLJ ALLTID BRUKSANVISNINGEN. Borsta 2 gånger dagligen och inte oftare än 3 gånger, svälj så lite som möjligt och spotta ut. Förvaras utom räckhåll för barn. Om irritation uppstår ska användningen avslutas. Tala med din tandläkare eller läkare så snart som möjligt om du upplever svullnad i munnen eller ansiktet. Barn upp till sex år: Använd en mängd stor som en ärta och övervaka borstningen för att minimera nedsväljning. Rådfråga tandläkare eller läkare vid intag av fluor från annan källa. Använd inte produkten om förseglingen är bruten. Produkten är märkt med PAO (Period-After-Opening) symbol. Hållbarhet efter att produkten öppnats är 12 månader. "

Upptäck flera produkter inom

Mun och tänder Tandkräm