TP Pro-emalj
  • TP Pro-emalj
  • TP Pro-emalj

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Sensodyne

TP Pro-emalj 75 ml

32:-

0:43:-/ML

Finns i lager
- +

Produktinfo

Sensodyne Pro-Emalj är en tandkräm som är speciellt utvecklad för att hjälpa till att skydda mot erosioner. Sensodyne Pro-Emalj hjälper till att stärka tandemaljen vilket gör den mindre känslig för syror.

Ytterligare info

Sensodyne Pro-Emalj är en tandkräm som är speciellt utvecklad för att hjälpa till att skydda mot erosioner. Sensodyne Pro-Emalj hjälper till att stärka tandemaljen vilket gör den mindre känslig för syror. Pro-Emalj är pH-neutral och alltså mild mot emaljen. Skyddar mot ilningar i tänderna som kan vara ett tecken på erosioner. Skyddar mot karies.

Läs mer

Instruktioner

Borsta två gånger per dag och inte mer än tre gånger per dag, minimera sväljandet och spotta ut. Ilningar kan vara ett tecken på underliggande problem som kräver snabb behandling. Kontakta din tandläkare ifall symptomen kvarstår eller försämras. Förvaras utom räckhåll för barn. Får endast användas av barn under 12år på ordination av tandläkare eller läkare. Avbryt användningen om irritation uppstår. Ändarna på kartongen är limmade. Använd ej om ändarna är öppnade.

Läs mer

Innehåll

AquaSorbitolHydrated SilicaGlycerinPotassium NitratePEG-6Cocamidopropyl BetaineAromaXanthan GumTitanium DioxideSodium FluorideSodium SaccharinSodium HydroxideLimoneneAnise Alcohol

Produkter du övervägt

    Andra köpte också

      Populära produkter från samma kategori