TP Pro-emalj whitening

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Sensodyne

TP Pro-emalj whitening 75 ml

32:-

0:43:-/ML

Finns i lager
- +

Produktinfo

Sensodyne Pro-Emalj är en tandkräm som är speciellt utvecklad för att hjälpa till att skydda mot erosioner. Sensodyne Pro-Emalj hjälper till att stärka tandemaljen vilket gör den mindre känslig för syror.

Ytterligare info

Sensodyne Pro-Emalj är en tandkräm som är speciellt utvecklad för att hjälpa till att skydda mot erosioner. Sensodyne Pro-Emalj hjälper till att stärka tandemaljen vilket gör den mindre känslig för syror. Pro-Emalj är pH-neutral och alltså mild mot emaljen. Skyddar mot ilningar i tänderna som kan vara ett tecken på erosioner. Skyddar mot karies. Pro-Emalj hjälper mineraler att tränga djupt in i emaljens yta och aktivt skydda och stärka upp den försvagade emaljen och på så sätt göra den friskare, starkare och bättre skyddad från effekterna av dagliga syraangrepp. Sensodyne Pro-Emalj White hjälper till att återskapa naturlig vithet.

Läs mer

Instruktioner

Borsta två gånger dagligen med 2cm tandkräm

Innehåll

Aqua, Sorbitol, Hydrated Silica, Glycerin Potassium Nitrate, PEG-6, Cocamidopropyl Betaine,Aroma, Titanium Dioxide, Xanthan Gum, Sodium Saccharin, Sodium Flouride, Sodium Hydroxide, Limonene.Innehåller Natriumflouride (150ppm F-)

Produkter du övervägt

    Andra köpte också

      Populära produkter från samma kategori