TP Pro-emalj Multi action

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Sensodyne

TP Pro-emalj Multi action 75 ml

33:-

0:44:-/ML

Finns i lager
- +

Produktinfo

Sensodyne Pro-Emalj Multi-Action är en tandkräm som är speciellt utvecklad för att hjälpa till att skydda mot erosioner. Sensodyne Pro-Emalj Multi-Action hjälper till att stärka tandemaljen vilket gör den mindre känslig för syror.

Ytterligare info

Sensodyne Pro-Emalj Multi-Action är en tandkräm som är speciellt utvecklad för att hjälpa till att skydda mot erosioner. Sensodyne Pro-Emalj Multi-Action hjälper till att stärka tandemaljen vilket gör den mindre känslig för syror. Sensodyne Pro-Emalj Multi-Action är pH-neutral och alltså mild mot emaljen. Skyddar mot ilningar i tänderna som kan vara ett tecken på erosioner. Skyddar mot karies. Hjälper till att bibehålla tändernas vithet samt att bibehålla ett friskt tandkött.

Läs mer

Instruktioner

Borsta två gånger per dag och inte mer än tre gånger per dag. Undvik att svälja och spotta ut. Om irritation uppstår, avbryt användandet.

Innehåll

Aqua, sorbitol, Hydrated silica, Glycerin, Potassium Nitrate, aroma, Cocamidopropyl Betaine, Xanthan Gum, Sodium Sacharin, Sodium Flouride, Mica, Titanium Dioxide, Sodium Hydroxide, Limonene, Eug

Produkter du övervägt

    Andra köpte också

      Populära produkter från samma kategori