Semper Magtabletter Jordgubb

Mjölksyrabakterier. 30 st.

Mer från Semper

89:-  Butikspris 149:-

2:97/ST

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Finns i lager
- +

Se alla Webbpriser

Produktinfo

Ett kosttillskott som innehåller den naturliga och patenterade mjölksyrabakterien Lactobacillus reuteri Protectis som trivs i mage och tarm. För barn från 3 år och vuxna. Kan användas vid akut diarré, antibiotikabehandling och i samband med utlandsresor.

Ytterligare info

Semper Magtabletter innehåller Lactobacillus reuteri DSM 17938 (Lactobacillus reuteri Protectis®) som är en patenterad, naturlig mjölksyrabakterie. L. reuteri Protectis® trivs i och är anpassad till matsmältningskanalens miljö.L. reuteri Protectis® är väl undersökt i ett stort antal vetenskapliga studier på både spädbarn, barn och vuxna och har visat sig vara såväl säker som effektiv. Av de drygt130 kliniska studierna med L. reuteri Protectis® är 65% gjorda på barn. 1 magtablett innehåller minst 100 miljoner levande L. reuteri Protectis®. 1–2 tabletter dagligen. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Överdriven konsumtion kan ha laxerande effekt. Produkten bör inte användas som ersättning för en varierad kost. Produkten kan användas under graviditet och amning. Skyddad av patent EP2040723 och andra sökta och beviljade patent.

Läs mer

Instruktioner

1-2 tabletter dagligen.

Läs mer

Innehåll

Ingredienser
Fyllnadsmedel (isomalt), sötningsmedel (xylitol), Lactobacillus reuteri DSM 17938 (L. reuteri Protectis), palmolja, jordgubbsarom, smakförstärkare (citronsyra). Innehåller sötningsmedel.

Näringsvärde
Mängd per tablett: Mjölksyrabakterier (Lactobacillus reuteri Protectis) 100 miljoner

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Läs mer