Semper

D-vitamin droppar 10ml

Mer från Semper

129:-  Butikspris 189:-

12:90/ML

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Finns i lager
- +

Se alla Webbpriser

ProduktinfoMer D-vitamin

Ytterligare info

Semper Magdroppar innehåller Lactobacillus reuteri DSM 17938 (Lactobacillus reuteri Protectis®) som är en patenterad naturlig mjölksyrabakterie. Denna har i ett stort antal kliniska studier visat sig ha effekt och vara säker för barn. Av de drygt 130 studierna med L. reuteri Protectis® är 65% gjorda på barn. L. reuteri Protectis® trivs i och är anpassad till matsmältningskanalens miljö. ANVÄNDNING: 5 droppar 1 gång per dag. Doseringen är densamma oavsett ålder. Skakas väl före användning. Vänd flaskan upp och ner så bildas dropparna sakta. Dropparna kan ges tillsammans med mat och dryck eller på sked. Undvik att flaskan kommer i kontakt med saliv då gel kan bildas och göra det svårt att få ut dropparna ur flaskan. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Magdropparna ersätter inte en varierad kost. GRAVIDITET OCH AMNING: Produkten kan användas under graviditet och amning. INGREDIENSER: Solrosolja, MCT-olja (palmkärna), Lactobacillus reuteri DSM 17938.

Läs mer

Instruktioner

5 droppar 1 gång per dag. Dropparna kan ges i mat, dryck eller direkt på sked.

Läs mer

Innehåll

Solrosolja, MCT-olja (palmkärna), Lactobacillus reuteri DSM 17938, vitamin D3.

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Läs mer