Vårtborttagare
20% rabatt

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Scholl

Vårtborttagare 80 ml

164:-  205:-

2:56:-/ML

Slut hos distributör, leveranstid okänd

Se alla 20% rabatt Scholl Bas

Erbjudandet gäller till 06 juni

Produktinfo

Ett snabbt, effektivt och smärtfritt sätt att ta bort både hand- och fotvårtor. Fryser snabbt ned vårtan och dödar rötterna. Efter behandlingen bildas en blåsa som faller av inom 10–14 dagar och ny hud växer fram där vårtan suttit. Oftast räcker det med en behandling.

Ytterligare info

Scholl Freeze vårtborttagare är ett snabbt, effektivt och smärtfritt sätt att ta bort både hand- och fotvårtor. Den fryser snabbt ned vårtan och dödar rötterna. Metoden är baserad på den teknologi som vårdpersonen använder. En enda behandling är oftast det enda som krävs och inga plåster eller efterbehandling behövs. Efter behandlingen bildas en blåsa som vanligen faller av inom 10-14 dagar och ny hud växer fram där vårtan suttit.

Läs mer

Instruktioner

Scholl Freeze vårtborttagare är enkel att använda. Fäst en applikator på knappen och placera sedan knappen på burken. Håll burken upprätt och tryck ner knappen helt i ca 5 sekunder. Avlägsna knappen från burken och vänta i 15 sekunder innan applicering på vårtan. Placera applikatorsspetsen på vårtans mitt i minst 30 sekunder, men inte längre än 40 sekunder.

Läs mer

Innehåll

12 engångsapplikatorer.

Leverans

Leveranssätt

Vi erbjuder leverans till apotek eller med Posten och du väljer själv vilket du föredrar. Om du väljer leverans med Posten skickas din beställning direkt hem om den får plats i brevlådan.

Leveranstid

Du får dina varor 1-3 arbetsdagar efter det att vi har fått din beställning. Alla beställningar som görs före klockan 12 helgfria vardagar skickas normalt från oss samma dag om produkterna finns i lager.

Leveranskostnad

• Fraktkostnaden är 19 :- (ink. moms)
• 0 :- fraktkostnad om du handlar för över 250 :-
• 0 :- fraktkostnad om du är medlem i vår kundklubb.
• 0 :- fraktkostnad vid upphämtning av paket i apotek.

Produkter du övervägt

    Andra köpte också

      Populära produkter från samma kategori