Vårtborttagare

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Scholl

Vårtborttagare 80 ml

205:-

2:56:-/ML

Finns i lager
- +

Produktinfo

Ett snabbt, effektivt och smärtfritt sätt att ta bort både hand- och fotvårtor. Fryser snabbt ned vårtan och dödar rötterna. Efter behandlingen bildas en blåsa som faller av inom 10–14 dagar och ny hud växer fram där vårtan suttit. Oftast räcker det med en behandling.

Ytterligare info

Scholl Freeze vårtborttagare är ett snabbt, effektivt och smärtfritt sätt att ta bort både hand- och fotvårtor. Den fryser snabbt ned vårtan och dödar rötterna. Metoden är baserad på den teknologi som vårdpersonen använder. En enda behandling är oftast det enda som krävs och inga plåster eller efterbehandling behövs. Efter behandlingen bildas en blåsa som vanligen faller av inom 10-14 dagar och ny hud växer fram där vårtan suttit.

Läs mer

Instruktioner

Scholl Freeze vårtborttagare är enkel att använda. Fäst en applikator på knappen och placera sedan knappen på burken. Håll burken upprätt och tryck ner knappen helt i ca 5 sekunder. Avlägsna knappen från burken och vänta i 15 sekunder innan applicering på vårtan. Placera applikatorsspetsen på vårtans mitt i minst 30 sekunder, men inte längre än 40 sekunder.

Läs mer

Innehåll

12 engångsapplikatorer.

Produkter du övervägt

    Andra köpte också

      Populära produkter från samma kategori