Scholl

Sulor Sport Woman 1 par

164:-

Ord. butikspris 199:-

Webbpris

Iläggssulan Sport Woman från Scholl passar perfekt för dig som går, springer och idrottar. och vill ha ett långvarigt stöd som dämpar stöten när fötterna träffar underlaget. Huvudsakligen utformad för kvinnor.

Scholl Gel Active Sport Women är gel-inlägg som absorberar stötar och hjälper till att minska belastning som uppstår när du går, springer, tränar och idrottar. Inläggen ger stöd för fotvalvet, bra dämpning och är utvecklade för att passa med sportskor. Scholl Gel Active Sport har en blå Ultra Soft Blue Gel Heel Pad som ger bra stötdämpning och minskar påfrestningen på kroppens leder. Inläggets hålfotssupport ger stöd och sidledsstabilitet. Lindrar tryck under foten och ger bästa möjliga tryckfördelning.

Jämförspris 82:-/ST

EAN: 05052197039498

Skär eller klipp till inlägget om det behövs för att det ska passa. Skär i så fall längs den kontur som matchar din storlek, eller använd den befintliga innersulan som mall. För bästa resultat bör du byta ut de befintliga innersulorna mot Scholl GelActiv-inläggen, som ska placeras med GEL-sidan NEDÅT. Byt ut inläggen när de börjar se slitna ut. Rekommendationen är att byta dem var sjätte månad

Upptäck flera produkter inom

Händer och fötter Tillbehör och fotfilar