Scholl

Nagelsax 1 st

29:-  Butikspris 49:-

29:-/ST

Slut hos distributör, leveranstid okänd

Produktinfo

En praktisk nagelklippare som även klipper hårda och tjocka naglar jämnt och säkert. Naglarna samlas hygieniskt och säkert i uppsamlaren – bara att dra loss och tömma på de avklippta naglarna. Klipp alltid naglarna rakt för att undvika nageltrång.

Ytterligare info

Scholl Nagelklippare klipper även hårda och tjocka naglar jämnt och säkert. Den klipper naglarna rakt för att förhindra nageltrång. Den har ett handtag som är lätt att greppa för exakt och säker användning. Naglarna samlas hygieniskt och säkert i uppsamlaren som sedan töms på de avklippta naglarna.

Läs mer

Instruktioner

Vrid upp klipparmen så långt som möjligt, vrid den 180 grader och återställ den till klippläget. Klipp alltid naglarna rakt och inte för korta för att undvika nageltrång. Uppsamlaren tas enkelt av för tömning av de avklippta naglarna.

Leverans

Leveranssätt

Vi erbjuder leverans till apotek eller med Posten och du väljer själv vilket du föredrar. Om du väljer leverans med Posten skickas din beställning direkt hem om den får plats i brevlådan.

Leveranstid

Du får dina varor 1-3 arbetsdagar efter det att vi har fått din beställning. Alla beställningar som görs före klockan 12 helgfria vardagar skickas normalt från oss samma dag om produkterna finns i lager.

Leveranskostnad

• Fraktkostnaden är 19 :- (ink. moms)
• 0 :- fraktkostnad om du handlar för över 250 :-
• 0 :- fraktkostnad om du är medlem i vår kundklubb.
• 0 :- fraktkostnad vid upphämtning av paket i apotek.

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Produkter du övervägt

    Andra köpte också

      Populära produkter från samma kategori