Scholl Ingrowing Toenail

Smidig behandling av nageltrång

219:-

Ord. butikspris 249:-

Webbpris

Enkel och smidig behandling av nageltrång. Kan användas på ett snabbt, smidigt och effektivt sätt vid nageltrång.

Inåtväxande tånaglar påverkar vanligtvis stortån när det är tryck mellan huden och nageln som orsakar obehag men inte om nageln trängt in i huden. Scholls behandling av inåtväxande tånagel är ett unikt utformat system med två verksamma medel för behandling och omedelbar lindring av obehag som orsakas av inåtväxande tånaglar. Om detta tillstånd inte behandlas kan nageln tränga in i huden och växa in i tån och orsaka intensiv smärta. Klämma som rätar ut tånageln så att nageln kan växa ut rakt för att förhindra smärta och obehag. Kan bäras med skor, sockor och strumpor. Ger svalkande lindring. Utformad och utvärderad i samråd med fotvårdspecialister.

Jämförspris 219:-/ST

EAN: 05701092112651

1 Kylande aerosolspray 22 ml 1 nagellim 8 g 10 Klämmor som sträcker ut nageln Inte inkluderat men måste användas: Nagellackborttagare

Steg 1: Applicera kylande aerosolspray - Rengör och torka den/de berörda nageln/naglarna och avlägsna allt nagellack. - Skaka aerosolflaskan väl före användning, håll den 10 cm från foten och spraya på det påverkade nagelområdet och den omgivande huden. - Låt torka i minst 1 minut. - Applicera upp till fem gånger för att lindra obehag och låt det gå minst 1 timme mellan sprayningarna. Steg 2: Applicera nagellimmet - Säkerställ att det finns minst 2 mm nagel som växt över tån för att kunna fästa klämman. - Öppna flaskan med nagellim och använd borsten för att applicera ett tunt lager lim längs toppen på den påverkade nageln. Var noga med att sätta tillbaka locket på limflaskan efter användning. Steg 3: Applicera klämman som rätar ut nageln - Placera klämman på nagelns fria kant och kontrollera att klämmans kanter hakar fast på båda sidor av nageln. (Tips: För först in en hake under nageln, dra sedan klämman över nageln och fäst den andra haken)

Upptäck flera produkter inom

Tillbehör och fotfilar Naglar