Scholl

Dubbelverkande fotfil 1 st

59:-  Butikspris 79:90

59:-/ST

Finns i lager
- +

Se alla Webbpriser

Produktinfo

Scholls dubbla fotfil avlägsnar skonsamt hård och torr hud, vilket lämnar fötterna mjuka efter endast en användning. Den grova sidan avlägsnar huden effektivt och skonsamt medan den fina sidan är utformad för ett fint och mjukt avslut.   

Läs mer

Instruktioner

Du kan använda denna manuella fotfil på rena, torra fötter. 1. Använd den grova sidan av filen för att ta bort hård hud. 2. Använd sedan den fina sidan för en mjuk, avslutande ytbehandling. Efter användningen tvättar du filen med varmt vatten och låter den lufttorka. För bästa resultat, använd Scholl fuktkräm efter att du har filat fötterna. Varning: Produkten är inte lämplig att använda om du har diabetes eller dålig blodcirkulation. Får ej användas på sårig eller irriterad hud. Används endast på fötterna enligt bruksanvisningen, inte på andra delar av kroppen. Sluta omedelbart använda filen om irritation eller obehag uppstår. Förvaras utom räckhåll för barn.  

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Läs mer