2In1 Express Liktornsbehandling

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Scholl

2In1 Express Liktornsbehandling 1 ml

191:-

191:-/ML

Finns i lager
- +

Produktinfo

En effektiv liktornsbehandling med skrapa och behandlande vätska som ger resultat på djupet och synlig förbättring inom fem dagar. Innehåller urea, vatten och en polymer som bildar en film över liktornen och gör den mjukare. Dubbelt så snabb behandling jämfört med plåster.

Ytterligare info

Scholl 2i1 Express liktornsbehandling är ett revolutionerande effektivt och snabbverkande sätt att behandla liktornar på djupet. Den verkar snabbare än traditionella medicinska plåster. Kan återanvändas och behandla flera liktornar.Scholl 2i1 Express liktornsbehandling ger synbar förbättring inom 5 dagar och lindrar smärta.

Läs mer

Instruktioner

Läs instruktionerna noga innan användning. Behandling i 2 steg. Steg 1: Skrapa varsamt liktornens översta lager för att minska den smärtsamma skavningen, ge omedelbar lindring och få den avancerade vätskan att tränga in i liktornen. Använd var tredje dag för att ta bort den nedbrutna liktornen. Steg 2: Behandla med den avancerade vätskan. Applicera vätskan med hjälp av applikatorn för att bryta ned liktornen för en effektiv behandling. Applicera dagligen.

Läs mer

Produkter du övervägt

    Andra köpte också

      Populära produkter från samma kategori