SanoKardio

Kosttillskott 30 kaps

248:-

Ord. butikspris 298:-

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Aktuella erbjudanden
Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för små barn.

SanoKardio stödjer god hjärthälsa på naturlig väg och är speciellt utvecklat för att fungera som ett enkelt, säkert och långsiktigt positivt komplement till en sund och aktiv livsstil för personer som vill upprätthålla en god hjärt- och kärlfunktion. Produkten innehåller ett patenterat tomatnäringskomplex, Lycored Nutrient Complex, med ett flertal karotenoider, såsom lykopen, betakaroten, fytoen och fytofluen. I tillägg innehåller SanoKardio tiamin, en vitamin som är av vital betydelse för hjärtats och nervsystemets funktion. Alla ingredienser är erkänt säkra enligt FDAs standard GRAS (Generally Regarded As Safe). Tomatnäringskomplexet utvinns av noggrant utvalda tomater med höga halter av fytosterolkomplex. Innehållet är standardiserat och sammansatt i proportioner anpassade för en god hjärthälsa. Varje ask innehåller 30 små kapslar som är lätta för de allra flesta att svälja. Doseringen är 1 kapsel om dagen. Lycored Nutrient Complex är ytterst väldokumenterat, avseende såväl effekt s

EAN: 7350003690047

Standardiserat tomatextrakt (Lycopersicon esculentum), tiaminmononitrat, kapselskal (gelatin, fuktighetsbevarande medel (glycerol)).

Rekommenderat intag: En kapsel om dagen med vätska. Rekommenderat intag bör ej överskridas. Kosttillskott bör ej användas som ett alternativ till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig, balanserad kost och en hälsosam livsstil.

Upptäck flera produkter inom

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar