SalvequickMED Corn Plaster

Liktornsplåster, 6 st

29:-

Ord. butikspris 34:90

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter från SalvequickMEDAktuella erbjudanden
Medicinteknisk produkt. Tillverkaren garanterar genom CE-märkning att produkten är säker att använda och uppfyller gällande krav.

Skyddande plåster med salicylsyra som minskar smärta, lindrar tryck, förhindrar friktion samt hjälper till att ta bort liktornar och förhårdnader. Plåstren innehåller salicylsyra (40%) som hjälper till att ta bort liktornar och förhårdnader. Salicylsyra-punkten behandlar liktornen/förhårdnaden utan att påverka omgivande hud. Den perforerade dynan bidrar till tryckavlastning och därmed smärtlindring.

Jämförpris 5:82/ST

EAN: 07310610025342

Polyuretanskum, Polyakrylat, Viskos, polypropylen med nät av polyeten. Aktivt område i sårdynan som innehåller salicylsyra (40 mg) samt azorubin.

1.Blötlägg liktornen i varmt vatten i 5 minuter före applicering 2. Rengör och torka huden före användning och se till att de område som ska behandlas är fritt från krämer och oljor, 3. Ta bort skyddspapperet, undvik att vidröra självhäftande sidan. 4.Applicera plåstret med den inbäddade salicylsyra-sidan mitt över liktornen, se till att kanterna är jämna. 5.Låt vara på plats tills det börjar lossna. Efter maximalt 48 timmar, ta bort plåstret. 6.Blötlägg det drabbade området i varmt vatten i 5 minuter innan du tar bort den lösa huden. 7.Upprepa proceduren vid behov i upp till 14 dagar. Använd inte plåstret om du är diabetiker, överkänslig mot salicylsyra eller lider av dålig blodcirkulation. Gravida kvinnor och barn bör kontakta läkare innan användning.