Saframyl Positive Mood

För känslomässig balans 15 kaps

Mer från Saframyl

209:-  Butikspris 249:-

13:93/ST

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Finns i lager
- +

Se alla Webbpriser

Produktinfo

Saframyl Positive Mood är ett kosttillskott med saffran som kan bidra till att bevara en känslomässig balans och positiv sinnesstämning.

Saframyl Positive Mood innehåller förutom saffran också vitamin B1, B2, B3, B6, B12, D3 och magnesium.

Ytterligare info

Saframyl Positive Mood är ett kosttillskott som innehåller saffran som bidrar till att bevara känslomässig balans och en positiv sinnesstämning.

Läs mer

Instruktioner

En kapsel dagligen under minst 14 dagar. För att upprätthålla ett gott resultat rekommenderas användning under minst 1-2 månader.

Läs mer

Innehåll

Magnesium (magnesiumoxid), fyllnadsmedel (mikrokristallinisk cellulosa), klumpförebyggande medel (magnesiumkarbonat, magnesiumsalter av fettsyror), extrakt av saffran, niacin , vitamin B6 (pyridoxinhydroklorid), vitamin B2 (riboflavin), vitamin B1 (tiaminhydroklorid), vitamin D3 (kolecalciferol), vitamin B12 (cyanokobalamin). Kapselhöljet är vegetabiliskt och består av HPMC (hydroxipropylmetylcellulosa)

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Läs mer