SPOTLESS

DAILY FACE WASH 200 ML

Mer från Aco

36:75  49:-

Erbjudandet gäller till 08 oktober

0:25/ML

Finns i lager
- +

Se alla 25% ACO Spotless 11/9-8/10 2019 NTK

Produktinfo

En rengörande ansiktstvätt för dig med fet och finnig hy. Innehåller salicylsyra som rengör porerna på djupet och samtidigt tar bort döda hudceller. Innehåller också återfuktande glycerin som bidrar till en fräsch hud. Används morgon och kväll istället för tvål. Parfymerad.

Ytterligare info

ACO SPOTLESS Daily Face Wash är en djuprengörande ansiktstvätt för fet och oren hud. Ansiktstvätten innehåller salicylsyra som motverkar och förbygger finnar och pormaskar. Salicylsyran tar bort döda hudceller och rengör porerna på djupet. Glycerin tillför fukt och bidrar till en fräsch hud. Parfymerad

Läs mer

Instruktioner

Ansiktstvätten används morgon och kväll i stället för tvål.

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Läs mer


Köp Thomas Sekelius Paket! Lägg till produkterna nedan.

 • SPOTLESS - DAILY PURIFYING TONER 200 ML

  SPOTLESS DAILY PURIFYING TONER

  Rengörande ansiktsvatten200 ML

  33:75  45:-

  Kronans Apotek är en av Sveriges största apotekskedjor med över 325 apotek i hela Sverige, från Trelleborg i söder till Malmberget i norr. Vi erbjuder tjänster och produkter inom recept, hälsa och skönhet anpassade efter dina behov.

  0771-612 612
  kundservice@kronansapotek.se

  Vardagar: 8.00-18.00
  Lördagar: 9.00-14.00

         

  Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer.