SOLGAR

Vitamin C Chewable 90 st

Mer från Solgar

161:-  230:- Butikspris 230:-

Erbjudandet gäller till 22 oktober

2:56/ST

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Finns i lager
- +

Se alla 30% Webbdeal Solgar

Produktinfo

Solgars Chewable Vitamin C är en tuggtablett med smak av apelsin. En tuggtablett innehåller 500 mg C-vitamin, naturligt fruktextrakt från acerola och nypon. Vitamin C är ett vattenlösligt vitamin som hjälper till att bekämpa fria radikaler, vilket kan leda till oxidativ stress och för tidig åldrande av celler. En av dess primära funktioner är kollagenbildning, vilket är viktigt för frisk hud och leder. Vitamin C spelar också en viktig roll i funktionen av vita blodkroppar, som är viktiga komponenter i immunsystemet.

Läs mer

Instruktioner

Dosering: 1 tablett dagligen i samband med måltid. Doseringsanvisningen bör ej överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Om du är gravid eller ammande rådfråga din läkare.

Läs mer

Innehåll

Sackaros, natriumaskorbat, l-askorbinsyra, kalciumaskorbat, fruktos, mikrokristallin cellulosa, xylitol, magnesiumsalter av fettsyror, kiseldioxid, xanthangummi), naturlig apelsinarom, karragenan, acerolaextrakt, nyponpulver.

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Läs mer