SOLGAR

Ester-C 500mg 50 kaps

Mer från Solgar

289:-  Butikspris 175:-

5:78/ST

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Finns i lager
- +

Se alla Webbpriser

Produktinfo

Solgars Ester-C® Plus är exklusivt formulerad av Solgar® och tillhandahåller en patenterad metod för att komplettera pH-neutral (syraneutral form) vitamin C. Dessutom innehåller Ester-C® Plus de C-vitamin-metaboliter som uppträder tillsammans med C-vitamin i naturen. En speciell tillverkningsprocess används för att bilda ett unikt kalciumaskorbat metabolitkomplex för långvarigt upptag förstärkt med acerola, citrus bioflavonoidkomplex, rutin och nypon. C-vitamin bidrar till att bibehålla immunsystemets normala funktion vilket är även viktig under och efter intensiv träning. C-vitamin bidrar även till att skydda cellerna från oxidativ stress och till att minska trötthet och utmattning.

Läs mer

Instruktioner

Dosering: 1 kapsel dagligen i samband med måltid. Doseringsanvisningen får ej överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Om du är gravid eller ammande rådfråga din läkare.

Läs mer

Innehåll

Kalciumaskorbat, hydroxipropylmetylcellulosa, citrusbioflavonoider, magnesiumsalter av fettsyror, kiseldioxid, acerolaextrakt 4:1 (Malpighia glabra), nyponpulver, rutin.

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek