SOLGAR

Betaine Hydrocloride med Pepsin 100 st

Mer från Solgar

269:- 

2:69/ST

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Slut hos leverantör. Kontakta oss om du vill ha hjälp att hitta en liknande vara.

Produktinfo

Betain HCL och pepsin är ett matsmältningsstöd i tablettform. Betainhydroklorid verkar för en normal produktion av magsyra medan pepsin är ett enzym som hjälper till att bryta ned maten efter måltid. En fungerande matsmältning är av stor betydelse för att kroppen ska kunna ta upp viktiga näringämnen ur kosten.

Läs mer

Instruktioner

Dosering: 1 tablett dagligen i samband med måltid och rikligt med vätska. Doseringsanvisningen får ej överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Rekommenderas inte för gravida och ammande kvinnor. Får inte användas om person har magsår eller sår på tolvfingertarmen. (Innehåller mjölk).

Läs mer

Innehåll

Betain hydroklorid, mikrokristallin cellulosa, laktos (av mjölk) , hydroxipropylcellulosa, karboximetylcellulosa, maltodextrin,*Pepsin (innehåller mjölk), kiseldioxid, magnesiumsalter av fettsyror), pepparmintarom.

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Läs mer