Gentle Cleanser
  • Gentle Cleanser
  • Gentle Cleanser

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Rozaderm

Gentle Cleanser 200 ml

139:-

0:70:-/ML

Tillfälligt slut

Produktinfo

En mild ansiktsrengöring som rekommenderas för daglig vård av torr och känslig hud, orsakad av medicinering eller av klimatförhållanden. Löddrar inte. Oparfymerad och fri från tvål. Applicera ansiktsrengöringen på huden och massera försiktigt. Skölj och torka.

Ytterligare info

Rozaderm Gentle Cleanser är en ansiktsrengöring som inte irriterar och rekommenderas för daglig vård av torr och känslig hud orsakad av medicinering eller klimatförhållanden. Rozaderm Gentle Cleanser både rengör och återfuktar huden samt lämnar huden mjuk och smidig.

Läs mer

Instruktioner

Applicera på huden och massera försiktigt. Löddrar inte som tvål. Skölj och torka genom att klappa med en mjuk handduk. Återfukta därefter huden med Rozaderm Moisturizing Cream

Innehåll

AquaCetyl AlcoholPropylene glycolButylparabenMethylparabenPropylparabenSodium lauryl sulfateStearyl alcohol

Leverans

Leveranssätt

Vi erbjuder leverans till apotek eller med Posten och du väljer själv vilket du föredrar. Om du väljer leverans med Posten skickas din beställning direkt hem om den får plats i brevlådan.

Leveranstid

Du får dina varor 1-3 arbetsdagar efter det att vi har fått din beställning. Alla beställningar som görs före klockan 12 helgfria vardagar skickas normalt från oss samma dag om produkterna finns i lager.

Leveranskostnad

• Fraktkostnaden är 19 :- (ink. moms)
• 0 :- fraktkostnad om du handlar för över 250 :-
• 0 :- fraktkostnad om du är medlem i vår kundklubb.
• 0 :- fraktkostnad vid upphämtning av paket i apotek.

Produkter du övervägt

    Andra köpte också

      Populära produkter från samma kategori