Florealis

Rosonia vulva skum vid obehag i underlivet, 50 ml

Mer från Florealis

159:-  Butikspris 189:-

3180:-/L

Slut hos leverantör. Kontakta oss om du vill ha hjälp att hitta en liknande vara.

Se alla Webbpriser

Produktinfo

Rosonia™ är ett skyddande skum som fungerar som behandling av obehag i vulvan. Rosonia™ har även ett så kallat ”TIAB system” som bildar en antimikrobiell barrär. Lindrar klåda, sveda, inflammation och fissurer, förbättrar slemhinnans elasticitet. Rosonia™innehåller även Malva sylvestris-extrakt som är rik på vitaminer, mineraler och aminosyror.

Läs mer

Instruktioner

En eller flera gånger om dagen. Anvand inte produkten efter utgangsdatumet

Innehåll

TIAB (titaniumdioxidmikrokristaller med kovalent bundna silverjoner), hyaluronsyra, Malva sylvestris ekstrakt. Inget systemiskt upptag.

Leverans

Leveranssätt

Vi erbjuder leverans till apotek eller hemleverans och du väljer själv vilket du föredrar. Om du väljer leverans med Postnord skickas din beställning direkt hem om den får plats i brevlådan.

Leveranstid

Du får dina varor 1-3 arbetsdagar efter det att vi har fått din beställning. Alla beställningar som görs före klockan 12 helgfria vardagar skickas normalt från oss samma dag om produkterna finns i lager.

Leveranskostnad

Fraktkostnaden är 0 kronor oavsett om du är medlem i vår kundklubb eller inte, eller om du väljer upphämtning av paket i apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek