Resource Soup

komplett kosttillägg, kyckling 4 x 200 milliliter

135:-

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Aktuella erbjudanden

Resource Soup är ett komplett och proteinrikt kosttillägg för de patienter som önskar ett alternativ till söta kosttillägg. Soppan är avsedd för kostbehandling av sjukdomsrelaterad undernäring. Används på inrådan av läkare eller dietist. Lämplig för vuxna och barn över 3 år.

Resource® Soup är ett komplett och energirikt kosttillägg för de patienter som önskar ett alternativ till söta kosttillägg. Soppan är färdig att äta och finns i smakerna kyckling, grönsaker eller tomat. Resource® Soup är avsedd för kostbehandling av malnutrition eller för patienter i risk för malnutrition. Livsmedel för speciella medicinska ändamål. Används på inrådan av läkare eller dietist. Soppan är lämplig för vuxna och barn över 3 år. Glutenfri.

EAN: 07613032931421

Ingredienser: Vatten/vand, glukossirap/-sirup, MJÖLKPROTEIN/MÆLKPROTEIN, rapsolja/olie, ärtprotein/ærteprotein, stärkelse/stivelse, kyckling (3% efter/tilberedning), aromer (innehåller/indeholder SELLERI och ÄGG/ÆG), grönsakskoncentrat (8,4% efter beredning/tilberedning: morötter/gulerødder, lök/løg), mineraler (kaliumklorid, magnesiumoxid, natriumvätefosfat, järn-/jernsulfat, zinksulfat, mangansulfat, kopparsulfat, natriumfluorid, kaliumjodid, natriumselenat, kromklorid, natriummolybdat), emulgeringsmedel/emulgator (E471), salt, smakförstärkare (E 622), vitaminer (C, E, niacin, pantotensyra, B6, B1, A, B2, D, K, folsyra, biotin).

Ska användas under medicinsk övervakning. Lämplig som enda näringskälla. Ej för parenteralt bruk. För oralt bruk eller sondmatning. Lämplig som enda näringskälla. Soppan är lämplig för vuxna och barn över 3 år. Ska användas på inrådan av läkare eller dietist.

Upptäck flera produkter inom

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar