Resource Instant Protein

Proteinpulver. Nestlé Health Science. 400 g.

165:-

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Aktuella erbjudanden

Resource instant protein är ett lättlösligt mjölkproteinpulver som innehåller 90% protein. Det används för att öka proteininnehållet i drycker och maträtter. Används på inrådan av läkare eller dietist.

Resource® Instant Protein är ett koncentrerat kaseinbaserat mjölkproteinpulver. Det används för att öka proteininnehållet i drycker och maträtter. Pulvret är lättlösligt, har en neutral smak och är lätt att använda. Avsedd för kostbehandling av patienter med malnutrition eller för patienter i risk för malnutrition. Ej lämplig som ända närinsgkälla. Livsmedel för speciella medicinska ändamål. Ska används på inrådan av läkare eller dietist. Produkten är lämplig från 3 år. Glutenfri. Laktoshalt <0,5g per 100g pulver.

EAN: 07613031872565

Ingredienser: MJÖLKPROTEIN, emulgeringsmedel (SOJALECITIN), klumpförebyggande medel (E341). Kan innehålla SOJAPROTEIN.

Ska användas på inrådan av läkare eller dietist. Är ej lämplig som enda näringskälla. Används med försiktighet vid allvarlig njursvikt (estimerad glomerulär filtrationshastighet. Ska användas under medicinsk övervakning. Ej för parenteral (i.v.) bruk. Kan användas i dryck och färdiglagad mat, såväl varm som kall. För optimal beredning av mat och dryck, rör först ut pulvret i lite ljummet vatten.

Upptäck flera produkter inom

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar