Resorb Lactase

Laktasenzym 100 st

Mer från Resorb

219:-  Butikspris 299:-

36:50/G

Finns i lager
- +

Se alla Favoriter i fokus

Produktinfo

Resorb Lactase är laktasenzym (5000FCC / tablett) som föbättrar laktasnedbrytningen hos personer med laktasintolerans. Resorb Lactase är lätta att svälja och innehåller inget artificiellt sötningsmedel. Rekommenderas till vuxna och barn över 3 år med laktosintolerans.

Läs mer

Instruktioner

1-2 tabletter (5 000- 10 000 FCC-enheter) med varje måltid som innehåller laktos. Rekommenderad dygnsdos är 10 tabletter (50 000 FCC-enheter) och bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en mångsidig och varierad kost. Det är också viktigt med en hälsosam livsstil. Laktosintolerans varierar och råd bör sökas om kosttillskottets funktion i kosten. För vuxna och barn över 3 år.

Läs mer

Innehåll

Ingredienser: Laktasenzym (Aspergillus oryzae) 5000 FCC/tablett, fyllnadsmedel (E468, E460, E553b), klumpförebyggandemedel (E470b).

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek