Resorb

VitaD+

Mer från Resorb

89:-  Butikspris 139:-

4:94/ML

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Finns i lager
- +

Se alla Webbpriser

Produktinfo

Resorb VITA D+™ är en högkvalitativ munspray. Endast tre spraydoser ger dig 1000 IE Vitamin D3. *Vitamin D bidrar till att bibehålla en normal benstomme, normala tänder, normal muskelfunktion och immunsystemets normala funktion. Vitamin D bidrar till normalt upptag/utnyttjande av kalcium och fosfor. Rekommenderas till vuxna.

Läs mer

Instruktioner

Kosttillägg lämplig för vuxna. Skaka väl och spraya i munnen, under tungan för en snabb absorbering av vitaminet. 1-3 spraydoser (333-1000 IE) per dag. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en mångsidig och varierad kost. Det är också viktigt med en hälsosam livsstil. Viktigt: Rådgör med hälso- och sjukvårdpersonal vid användning av andra D-vitamintillskott.

Läs mer

Innehåll

Ingredienser: Vatten/Vand, emulgeringsmedel/emulgator (E433), stabiliseringsmedel/stabilisator (E422), medellånga fettsyror, antioxidationsmedel/antioxidant (E304, E306, E307c), naturlig mintarom/myntearoma, vitamin D3 (kolekalciferol), konserveringsmedel (E202), surhetsreglerande medel (E330), eterisk eukalyptusolja/olie, sötningsmedel/sødestof (E955).

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Läs mer