Remescar

Ögonkräm mot rynkor 8 ml

289:-

Ord. butikspris 369:-

Den känsliga huden runt ögonen är väldigt tunn och ömtålig. Det är därför tecken på åldrande uppträder först i detta område av ansiktet. Rynkor runt ögonen är ett typiskt exempel på åldrande hud kring ögonen. Remescar Rynkor runt ögonen är en snabbverkande och effektiv creme som hjälper till att reducera framträdandet av rynkor runt ögonen med endast en applicering om dagen. Den revolutionerande eWRINK-teknologin stramar upp huden kring ögonen genom en unik kombination av växtbaserat silikon, lermineraler, fytosackarider och koncentrerade glukosidpartiklar som fyller rynkorna och gör att huden ser yngre ut.

Jämförspris 36:13/ML

EAN: 05425012532328

Kategorier:

Ögonkräm

Aqua, Magnesium Aluminum Silicate, Sodium Silicate, Meadowfoam Estolide, Phenoxyethanol, Glyceryl Glucoside, PEG-75 Shea Butter Glycerides, Xanthan Gum, Cassia Angustifolia Seed Polysaccharide, Ethylhexylglycerin, Hydroxyethylcellulose, Phenethyl Alcohol, Alteromonas Ferment Extract, Chrondrus Crispus Extract, Lithothamion Calcareum Extract, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, CI 16035, CI 19140.

STEG 1: Tvätta ditt ansikte och badda torrt. STEG 2: Om du använder en fuktcreme (dagcreme eller ögoncreme), låt den absorberas ordentligt innan du applicerar Remescar Rynkor runt ögonen. STEG 3: Tryck ut en liten mängd, som ett riskorn, av produkten på ditt finger. Mindre än så är inte tillräckligt, mer är normalt för mycket och gör att cremen ej absorberas av huden och kan skapa överkänslighet. STEG 4: Gnid cremen mellan dina pekfingrar tills den blir transparent (5 - 10 sekunder). Se till att det finns tillräckligt med creme på fingrarna. Om det inte känns fuktigt längre, ta en liten mängd creme till på fingertopparna. Det här är viktigt för att Remescar Rynkor runt ögonen ska fungera korrekt.

Upptäck flera produkter inom

Ögonkräm