Remescar

Ögonkräm mot rynkor 8 ml

Mer från Remescar

289:-  Butikspris 369:-

36:13/ML

Finns i lager
- +

Se alla Webbpriser

Produktinfo

Den känsliga huden runt ögonen är väldigt tunn och ömtålig. Det är därför tecken på åldrande uppträder först i detta område av ansiktet. Rynkor runt ögonen är ett typiskt exempel på åldrande hud kring ögonen. Remescar Rynkor runt ögonen är en snabbverkande och effektiv creme som hjälper till att reducera framträdandet av rynkor runt ögonen med endast en applicering om dagen. Den revolutionerande eWRINK-teknologin stramar upp huden kring ögonen genom en unik kombination av växtbaserat silikon, lermineraler, fytosackarider och koncentrerade glukosidpartiklar som fyller rynkorna och gör att huden ser yngre ut.

Läs mer

Instruktioner

STEG 1: Tvätta ditt ansikte och badda torrt. STEG 2: Om du använder en fuktcreme (dagcreme eller ögoncreme), låt den absorberas ordentligt innan du applicerar Remescar Rynkor runt ögonen. STEG 3: Tryck ut en liten mängd, som ett riskorn, av produkten på ditt finger. Mindre än så är inte tillräckligt, mer är normalt för mycket och gör att cremen ej absorberas av huden och kan skapa överkänslighet. STEG 4: Gnid cremen mellan dina pekfingrar tills den blir transparent (5 - 10 sekunder). Se till att det finns tillräckligt med creme på fingrarna. Om det inte känns fuktigt längre, ta en liten mängd creme till på fingertopparna. Det här är viktigt för att Remescar Rynkor runt ögonen ska fungera korrekt.

Läs mer

Innehåll

Aqua, Magnesium Aluminum Silicate, Sodium Silicate, Meadowfoam Estolide, Phenoxyethanol, Glyceryl Glucoside, PEG-75 Shea Butter Glycerides, Xanthan Gum, Cassia Angustifolia Seed Polysaccharide, Ethylhexylglycerin, Hydroxyethylcellulose, Phenethyl Alcohol, Alteromonas Ferment Extract, Chrondrus Crispus Extract, Lithothamion Calcareum Extract, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, CI 16035, CI 19140.

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Läs mer