Remescar

Ögonkräm mot mörka ringar o påsar 8 ml

Mer från Remescar

289:-  Butikspris 369:-

36:13/ML

Finns i lager
- +

Se alla Webbpriser

Produktinfo

Remescar Påsar och mörka ringar under ögonen är en snabbverkande och effektiv creme som hjälper till att reducera påsar och mörka ringar under ögonen med endast en applicering om dagen. Den revolutionerande EYESYL-teknologin verkar omedelbart på påsar och mörka ringar under ögonen, genom en unik kombination av lermineraler och ett di-peptidkomplex, vilket leder till åtstramning av huden, minskad vätskeansamling under ögonen och en mikromuskulär paus. Detta bidrar till att reducera svullnad under ögonen och eliminerar uppkomsten av mörka ringar.

Läs mer

Instruktioner

STEG 1: Tvätta ditt ansikte och badda torrt. STEG 2: Applicera en återfuktande creme eller ögoncreme (icke oljebaserad) och vänta ett par minuter tills den absorberats av huden. STEG 3: Tryck ut en liten mängd, som ett riskorn, av produkten på ditt finger. Mindre än så är inte tillräckligt, mer än så är för mycket och gör att cremen ej absorberas av huden eller skapar överkänslighet. STEG 4: Gnid cremen mellan dina pekfingrar tills den blir transparent (5 - 10 sekunder). Se till att det fortfarande finns tillräckligt med creme på fingrarna. Om det inte känns fuktigt längre, ta en liten mängd creme till på fingertopparna. Det här är viktigt för att Remescar Påsar och mörka ringar under ögonen ska fungera korrekt.

Läs mer

Innehåll

Aqua, Magnesium Aluminum Silicate, Sodium Silicate, Butylene Glycol, Phenoxyethanol, PEG-75 Shea Butter Glycerides, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Acetyl Tetrapeptide-5, Acetyl Octapeptide-3, CI 16035, CI 19140.

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Läs mer