Graviditetstest

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

RFSU

Graviditetstest 8p

149:-

18:63:-/ST

Finns i lager
- +

Produktinfo

En graviditetssticka för dig som vill testa ofta. Stickan mäter hormonet hCG i urinen och gör att du snabbt och enkelt kan ta reda på om du är gravid. Testets känslighet är 20 mlU/ml. Du kan göra testet från och med den dag du skulle haft din mens, helst på morgonen. 8-pack.

Ytterligare info

RFSU Graviditetstest är en teststicka som är enkel att använda och ger besked på några minuter.Testet mäter hormonet hCG i urinen, som utsöndras när ett ägg befruktas. Du kan göra testet på eller efter den uteblivna menstruationens första dag.

Läs mer

Instruktioner

Så här gör du testet: Du kan testa när som helst under dygnet från och med den dag somdu förväntar din menstruation, men säkrast är att mäta morgonurinen, då hCG-koncentrationen är som högst. 1. Samla urin i en ren och torr behållare. Ett par centimeter från botten räcker. 2. Låt den förseglade förpackningen med teststickan och urinprov nå rumstemperatur (18-30 grader, tar endast ett par minuter). 3. Ha en klocka i beredskap. 4. Öppna förpackningen längs markeringen och använd teststickan snarast möjligt. 5. Håll i den färgade delen av stickan. Doppa den andra delen med nedåtriktade pilar i urinen. Doppa inte djupare än till max-linjen. Ta upp stickan efter 5 sekunder och lägg den plant på en ren och torr yta. 6. Vänta i 5 minuter och låt stickan ligga helt still. Ett eller två färgband visas mot ljus bakgrund i fältet bredvid den färgade delen. Läs inte av några resultat efter 30 minuter.

Läs mer

Innehåll

Ej relevant

Produkter du övervägt

    Andra köpte också

      Populära produkter från samma kategori