Ägglossningstest

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

RFSU

Ägglossningstest 14 st

239:-

17:07:-/ST

Finns i lager
- +

Produktinfo

Ett enkelt ägglossningstest som hjälper dig att bekräfta dag för ägglossning. Hjälper dig att snabbt ta reda på när du har ägglossning och störst chans att bli gravid. Gör testet mellan klockan 10– 20 då mängden LH hormoner som ska mätas är som störst. 14-pack.

Ytterligare info

Med RFSU Ägglossningstest kan du själv snabbt och enkelt ta reda på när du har ägglossning och störst chans att bli gravid.Testerna är enkla att genomföra och du får ett tydligt besked på några minuter.

Läs mer

Instruktioner

Du bör utföra testet vid ungefär samma tid alla dagar. Använd inte den första morgonurinen då LH-halten inte påvisas i urinen förrän senare under dagen. Lämpligast tid är från kl. 10.00 och 20.00 då LH-utsöndringen är som störst i kroppen. Det är viktigt att du inte kissat på minst 4 timmar innan du utför testet för att undvika utspädning av LH-hormonet i urinen. Undvik även att dricka stora mängder vätska 2 timmar innan du testar. Samla urin i en ren och torr behållare. Ha en klocka i beredskap. Öppna förpackningen längs markeringen och använd teststickan så snart som möjligt. Håll i den färgade delen av stickan. Doppa den andra delen med nedåtriktade pilar i urinen. Ta upp stickan efter 5 sekunder och lägg den plant på en ren och torr yta. Vänta i 10 minuter och låt stickan ligga helt stilla. Ett eller två färgband visas mot ljus bakgrund i fältet bredvid den färgade delen. Läs inte av några resultat efter 30 minuter.

Läs mer

Innehåll

Ej relevant

Produkter du övervägt

    Andra köpte också

      Populära produkter från samma kategori