REN Clarimatte

Clarimatte Clarifying Toner 150ml

Mer från REN

171:75  229:-

Erbjudandet gäller till 10 oktober

1:53/ML

Slut hos distributör, leveranstid okänd

Se alla 25% rabatt REN Clean Skincare

Produktinfo

Clarimatte Clarifying Toner från REN är ett ansiktsvatten som rengör porerna och tar bort död hud. Den ger en fräsch och jämn ton samtidigt som den lämnar huden slät.

Ytterligare info

Ett uppfriskande exfolierande ansiktsvatten som rengör porerna och tar bort död hud. Lämnar huden slät, fräsch och med en jämn ton. Minskar uppkomsten av stora porer och glans och bidrar till att minska risken för nya framtida utbrott av orenheter.

Läs mer

Instruktioner

Applicera på rengjord hud i ansiktet och på halsen med en bomullsrondell. Undvik området runt ögonen och munnen. Avsluta med fuktcreme. Under applicering kan en lätt stickande känsla upplevas.

Leverans

Leveranssätt

Vi erbjuder leverans till apotek eller hemleverans och du väljer själv vilket du föredrar. Om du väljer leverans med Postnord skickas din beställning direkt hem om den får plats i brevlådan.

Leveranstid

Du får dina varor 1-3 arbetsdagar efter det att vi har fått din beställning. Alla beställningar som görs före klockan 12 helgfria vardagar skickas normalt från oss samma dag om produkterna finns i lager.

Leveranskostnad

Fraktkostnaden är 0 kronor oavsett om du är medlem i vår kundklubb eller inte, eller om du väljer upphämtning av paket i apotek.

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Produkter du övervägt

    Andra köpte också

      Populära produkter från samma kategori