Purple Tree

Miracle Balm Pomegranate 25 ml

Mer från Purple Tree

35:-  Butikspris 49:-

1:40/ML

Finns i lager
- +

Se alla Webbpriser

Produktinfo

Lugna, Förnya & Återfukta. Multi-purpose balm att ta med dig vart du än är på väg, en liten smidig 25 ml tub som alltid finns till hands när du behöver den! - PERFEKT FÖR LÄPPAR - ÖGONBRYN & ÖGONFRANSAR - HÄNDER, NAGLAR & NAGELBAND - FÖTTER & HÄLAR Pomegranate Miracle Balm använder naturlig Granatäppleolja för att återfukta och rädda torra, spruckna, irriterade läppar och hud. Denna multi-funktions formula kan också användas för att skydda sköra naglar och nagelband, samt till kosmetisk finish som exempelvis styling av ögonbryn och för att ge ögonfransarna ett längre utseende. Skapade i UK av naturliga ingredienser, Purple Tree Miracle Balm passar alla hudtyper och är ett måste i handväskan.

Läs mer

Instruktioner

Multi-funktions balm som kan användas för att skydda torra läppar, händer, nagelband, fötter eller till kosmetisk finish. Enbart för utvärtes bruk. Undvik direktkontakt med ögonen.

Läs mer

Innehåll

Petrolatum, Cera Microcristallina, Paraffinum Liquidum, Punica Granatum (Pomegranate) Seed Oil, Red 27 Lake (CI 45410)

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Läs mer