Puori

SB3 Synbiotics 30 ST

Mer från Puori

312:-  390:-

Erbjudandet gäller till 03 december

13:-/ST

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Finns i lager
- +

Se alla 20% Puori 6/11-3/12 2019 NTK

Produktinfo

SB3 från Puori innehåller 13 miljarder levande mjölksyrabakterier med bevisad effekt. Bakteriestammarna i SB3 är utvalda baserat på deras väldokumenterade effekt (BB-12® and PCC ™). Med SB3 får du en mix av mjölksyrabakterier (probiotika), prebiotiska fibrer och C-vitamin med naturlig tranbärssmak (arom). De prebiotiska fibrerna är en mix av 3 olika typer av fibrer som bakterierna i mage och tarm lever av. C-vitamin är tillsatt och bidrar till ett normalt fungerande immunförsvar. SB3 kommer in pulverform och är förpackat i smarta stickor som kan tas rakt i munnen eller lösas upp i vätska. De är framtagna för maximal hållbarhet (vattentäta och lufttäta). Inga konstgjorda tillsatser eller tillsatt socker. GMP-certifierad.

Läs mer

Instruktioner

Dagligt rekommenderat intag för vuxna och barn från 11 år: 1 sticka. Tas som dagligt tillskott tillsammans eller 30 minuter före måltid. Kosttillskott skall inte användas som ett alternativ till en varierad kost och en hälsosam livsstil. Blanda en sticka med 100ml vatten, in din juice eller smoothie. Löses bäst i vätska under konstant omrörning. Drick direkt efter tillredande. Kan också intas direkt i munnen utan att blandas i vätska. Överskrid inte två (2) stickor per dag.

Läs mer

Innehåll

Frukto-oligosackarider, Inulin, Vitamin (C-vitamin (askorbinsyra)), Lactobacillus fermentum (PCC™ ), pektin, naturlig tranbärssmak, Bifidobacterium (BB-12®)

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Läs mer