3 för 2

Proignaz Handesinfektionsspray

Handsprit. 2-in-1. Alkospray för hud och ytor. 100 ml

84:-

Kampanj

Gäller till 6 oktober

Ord. butikspris 79:-

Proignaz Desinfektionsspray 2-in-1 är en alkospray som innehåller 70% alkohol och återfuktande glycerin. Den kan användas både som handdesinfektion istället för alkogel/handsprit och för att desinficera ytor. Koncentrationen alkohol är bakteriedödande och effektiv mot bakterier och höljeförsedda virus. Spayformatet möjliggör en enkel och effektiv applicering även på svåråtkomliga ställen, t.ex. skrymslen samt runt och under fingernaglar. Det finns ingen risk för läckage och sprayen är smidig att ta med sig.

Bakteriedödande alkospray i aerosolformat för hud och ytor. Formulerad med 70% alkohol, en koncentration med effekt på bakterier och höljeförsedda virus. Innehåller mjukgörande glycerin. Perfekt att ha med sig ’on-the-go’.

Jämförspris 0:84/ML

EAN: 7331603141016

Innehåll: ETANOL, BUTAN, PROPAN, 2-PROPANOL, 2-METYL-2-PROPANOL, PENTAN, GLYCERIN

BRUKSANVISNING Skaka behållaren före användning. HUD: (1) Spreja direkt på torr och rengjord hud. Rekommenderad dos: spreja ca 2-3 sekunder. (2) Gnid hela händerna och fingrarna noggrant. (3) Låt händerna lufttorka, tvätta inte händerna efter applicering. Räcker till ca 80-90 sprejningar vid anvisad dosering. YTOR: Spreja ytan på ca 30 cm avstånd. Spreja tills ett täckande lager vätska finns på ytan. Låt vätskan ligga kvar i minst 30 sekunder, alt. låt den avdunsta.

Upptäck flera produkter inom

Sårtvätt & Rengöring Handsprit Handvård