Kapslar
299kr/st
  • Kapslar
  • Kapslar

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Priorin

Kapslar 60 st

299:-  399:-

6:65:-/ST

Finns i lager
- +

Se alla Priorin Kapslar 299 kr

Erbjudandet gäller till 11 april

Produktinfo

Alla tappar vi hår i perioder. Då kan håret kännas tunt och glanslöst. Priorin tillför hårrötterna naturliga näringsämnen som bidrar till att få tillbaka den normala hårväxten.

Ytterligare info

Priorin® kapslar är ett kosttillskott som tillför näring direkt till hårrötterna - inifrån. Priorin®s formula innehåller bl a biotin - ett viktigt näringsämne, sedan länge känt för att hjälpa till att bevara ett normalt hår. Hårrötterna spelar en central roll för hårväxten. Det är här hårcellerna byggs upp och håret får sin färg. Eftersom det är en metabolisk intensiv process för att bevara en normal hårväxt, är en optimal tillförsel av näringsämnen till hårrötterna mycket viktig. Priorins sammansättning består av biotin, L-cystin, hirsextrakt och pantotensyra. Doseringen är 2 kapslar dagligen under de 3 första månaderna. Därefter går det bra att ta 1 kapsel per dag som underhållsdos. Kuren kan upprepas vid behov. Priorin kan med fördel användas under en längre tid.

Läs mer

Instruktioner

Tag 2 kapslar per dag under de 3 första månaderna. Kapslarna bör sväljas hela med lite vätska.I fortsättningen är 1 kapsel dagligen vanligen tillräckligt. Förvaras vid högst 30°C

Produkter du övervägt

    Andra köpte också

      Populära produkter från samma kategori