Precosa

Kapsel, hård 250 mg Saccharomyces boulardii 50 kapsel/kapslar

Mer från Precosa

268:-  Butikspris 299:-

Läkemedel. Läs alltid bipacksedeln innan användning.

Finns i lager
- +

Se alla Webbpriser

Produktinfo

Precosa används hos vuxna för att förebygga antibiotikaassocierad diarré. Precosa® består av en patenterad jästsvamp, Saccharomyces Boulardii CNCM I-745®,och förhindrar aktiviteten av skadliga bakterier och virus som orsakar diarré. Precosa® korrigerar även obalansen i mage-tarmkanalens bakterieflora. Precosa® är det enda probiotiska läkemedlet med naturlig resistens mot antibiotika, varför Precosa® kan intas samtidigt som antibiotikabehandlingen. Upp till 30% av befolkningen drabbas av diarré under antibiotikabehandling, och en stor majoritet av obalans i tarmfloran, så kallad dysbios.

Läs mer

Instruktioner

Förebygger antibiotikaorsakad diarré och läker dysbios. Dosering: 2 kapslar morgon och kväll. Behandlingen bör påbörjas inom 48-72 timmar efter första antibiotikadosen och pågå till och med minst 3 dagar efter avslutad antibiotikabehandling, men i högst 4 veckor.

Läs mer

Innehåll

1 kapsel innehåller: saccharomyces boulardii stam CNCM I-745 (frystorkad) 250 mg, laktosmonohydrat

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Läs mer