Plackers Orthopick

Tandtrådsbyglar, 24 st

44:90

Tillfälligt slut. Kontakta oss om du vill ha hjälp att hitta en liknande vara.
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter från PlackersAktuella erbjudanden

Plackers Orthopick är en tandtrådsbygel för de med tandställning. Den är anpassad för att komma åt tänderna innanför tandställningen. På bygeln sitter också en utfällbar gummitandpetare som kan nå de ställen där varken tandborsten eller bygeln kommer åt. 

Plackers Orthopick är en tandtrådsbygel anpassad för de som har tandställning. Plackers Orthopick fungerar genom att en av bygelarmarna är så smal att den får plats innanför tandställningen så att den inte blir i vägen när rengör mellan tänderna. På skaftet finns en infälld gummitandpetare (i orange färg) som friläggs genom att böja bort det vita plastskyddet. Med gummitandpetaren kan man enkelt och effektivt rengöra på olika ställen kring tandställningen där varken tandborste eller vanlig tandtråd når.

Jämförpris 1:87/ST

EAN: 07350049590264

Plackers tandtrådsbyglar Transportficka

För varsamt igenom tråden mellan tänderna och tandställningen ligger för tätt emot tänderna så använd gummipetaren i stället. Rengör sedan med en vertikal rörelse längs tandytan. Skölj av tråden vid behov. Komplettera rengöringen vid behov med gummipetaren. Rådfråga med din tandläkare innan användning.

Upptäck flera produkter inom

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar