Plackers

Orthopick 24 st

Mer från Webbpris - Favoriter i fokus

29:-  Butikspris 45:-

1:21/ST

Finns i lager
- +

Se alla Favoriter i fokus

Produktinfo

Plackers Orthopick är en tandtrådsbygel för de med tandställning. Den är anpassad för att komma åt tänderna innanför tandställningen. På bygeln sitter också en utfällbar gummitandpetare som kan nå de ställen där varken tandborsten eller bygeln kommer åt. 

Ytterligare info

Plackers Orthopick är en tandtrådsbygel anpassad för de som har tandställning. Plackers Orthopick fungerar genom att en av bygelarmarna är så smal att den får plats innanför tandställningen så att den inte blir i vägen när rengör mellan tänderna. På skaftet finns en infälld gummitandpetare (i orange färg) som friläggs genom att böja bort det vita plastskyddet. Med gummitandpetaren kan man enkelt och effektivt rengöra på olika ställen kring tandställningen där varken tandborste eller vanlig tandtråd når.

Läs mer

Instruktioner

För varsamt igenom tråden mellan tänderna och tandställningen ligger för tätt emot tänderna så använd gummipetaren i stället. Rengör sedan med en vertikal rörelse längs tandytan. Skölj av tråden vid behov. Komplettera rengöringen vid behov med gummipetaren. Rådfråga med din tandläkare innan användning.

Läs mer

Innehåll

Plackers tandtrådsbyglar Transportficka

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek