Plackers

Original 40st

Mer från Plackers

27:-  Butikspris 46:-

0:68/ST

Finns i lager
- +

Se alla Favoriter i fokus

Produktinfo

En praktisk tandtråd med hållare för rengöring mellan tänder. Tråden är upp till sju gånger starkare än vanlig tandtråd. Hållaren gör det enkelt att även komma åt bakre tänder. Hygienisk och lätt att använda med endast en hand. 40-pack. Mild mintsmak. Fri från fluor.

Ytterligare info

Med Plackers Original tandtrådsbygel rengör du enkelt och bekvämt mellan tänderna. Den tunna tråden glider lätt mellan tändernas kontaktpunkter och är så stark att den kan användas till hela munnen, flera gånger om.

Läs mer

Instruktioner

För varsamt igenom tråden mellan tänderna, gärna med en lätt sågande rörelse så går det enklare. Rengör sedan genom att trycka tråden mot ena tanden och skrapa bort plack med en vertikal rörelse längs tandytan - från tandköttet och utåt. Gör därefter samma sak med den motsatta tanden och upprepa för munnens alla mellanrum.

Läs mer

Innehåll

Plackers tandtrådsbyglar

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Läs mer