Plackers

Kids 28st

Mer från Plackers

36:-  Butikspris 49:50

1:29/ST

Finns i lager
- +

Se alla Favoriter i fokus

Produktinfo

En praktisk tandtrådhållare med fluor för rengöring mellan tänderna. Avlägsnar enkelt och hygieniskt belägg från tänderna. För barn från 7 år. Rådgör gärna med tandvården före användning.

Ytterligare info

Plackers Kids tandtrådsbyglar introducerar tandtrådsanvändning för barn i åldrarna 7 - 12 år. Bygelhandtagen är utformade som lekfulla figurer och finns i fyra olika färger i varje förpackning. Plackers Kids är anpassade så att de är lätta att använda när en vuxen ska hjälpa till genom att vinkeln på tråden är mindre och att skaftet är brett och lätt att hålla i. Genom att börja med en tandtrådsrutin redan innan tonåren så blir det lättare att hålla en god vana senare i livet.

Läs mer

Instruktioner

Lirka in tråden med en lätt sågande rörelse mellan tänderna. Rengör genom att i vertikal rörelse varsamt föra tråden upp och ner längs tandytan, från tandköttet och utåt.

Läs mer

Innehåll

Plackers tandtrådsbyglar för barn

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Läs mer