Pikasol Omega-3

Högkoncentrerad fiskolja. 120 st

Mer från Pikasol

179:-  Butikspris 245:-

1:49/ST

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Finns i lager
- +

Se alla Webbpriser

Produktinfo

Kapslar med högkoncentrerad fiskolja som utvunnits ur vild djuphavsfisk. Rik på omega-3-fettsyrorna EPA och DHA. EPA bidrar till hjärtats normala funktion och DHA bidrar till att bibehålla normal hjärnfunktion. Den gynnsamma effekten på hjärtat uppnås vid ett dagligt intag av 250 mg EPA och DHA. Den gynnsamma effekten på hjärnan uppnås vid ett dagligt intag av 250 mg DHA.

Ytterligare info

Omega-3 fiskolja kapslar

Läs mer

Instruktioner

Dosering: 1-3 kapslar per dag, gärna med vatten i samband med måltid. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Behandlas du med blodförtunnande medel eller ska genomgå operation, konsultera din läkare/sköterska innan du börjar använda Omega-3. Kosttillskott bör ej användas som alternativ till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras torrt i rumstemperatur och utom räckhåll för små barn.

Läs mer

Innehåll

Fiskoljekoncentrat, antioxidationsmedel (tokoferolrika extrakt), gelatin (bovint), konsistensmedel (glycerol), emulgeringsmedel (sojalectin).

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Läs mer