20%

Pikasol Omega-3

Högkoncentrerad fiskolja. 120 st

143:20

Kampanj

Gäller till 6 oktober

Ord. webbpris 179:-

Ord. butikspris 245:-

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Kapslar med högkoncentrerad fiskolja som utvunnits ur vild djuphavsfisk. Rik på omega-3-fettsyrorna EPA och DHA. EPA bidrar till hjärtats normala funktion och DHA bidrar till att bibehålla normal hjärnfunktion. Den gynnsamma effekten på hjärtat uppnås vid ett dagligt intag av 250 mg EPA och DHA. Den gynnsamma effekten på hjärnan uppnås vid ett dagligt intag av 250 mg DHA.

Pikasol Hjärta är ett kosttillskott med högkoncentrerade omega-3-fettsyror, främst EPA och DHA. EPA och DHA bidrar till hjärtats och hjärnans normala funktion. Den gynnsamma effekten på hjärtat uppnås vid ett dagligt intag av 250 mg EPA och DHA. 2 kapslar Pikasol Hjärta innehåller 1120 mg EPA och DHA. DHA bidrar till bibehållen normal hjärnfunktion och normal synförmåga. Den gynnsamma effekten på hjärnan och synen uppnås vid ett dagligt intag av 250 mg DHA. 2 kapslar Pikasol Hjärta innehåller 420 mg DHA.

Jämförspris 1:49/ST

EAN: 07070866012083

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Fiskoljekoncentrat, antioxidationsmedel (tokoferolrika extrakt), gelatin (bovint), konsistensmedel (glycerol), emulgeringsmedel (sojalectin).

Dosering: 1-3 kapslar per dag, gärna med vatten i samband med måltid. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Behandlas du med blodförtunnande medel eller ska genomgå operation, konsultera din läkare/sköterska innan du börjar använda Omega-3. Kosttillskott bör ej användas som alternativ till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras torrt i rumstemperatur och utom räckhåll för små barn.

Upptäck flera produkter inom

Omega 3 & fettsyror Kosttillskott