20%

Pharbio

Omega Gravid 60 st

135:20

Kampanj

Gäller till 3 november

Ord. webbpris 169:-

Ord. butikspris 205:-

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Pharbio Omega-3 Gravid är en sammansättning av tre viktiga näringsämnen som rekommenderas för kvinnor som är eller planerar att bli gravida – omega-3, folsyra och vitamin D. Pharbio Omega-3 Gravid ökar mammans nivå av folsyra och minskar risken för ryggmärgsbråck hos barnet. D-vitamin bidrar till ett normalt immunsystem. Pharbio Omega-3 Gravid har även ett högt innehåll av omega-3 fettsyran DHA som bidrar till att hjärna och ögon utvecklas normalt hos barnet.

Pharbio Omega-3 Gravid är ett kosttillskott för gravida med Omega-3, folsyra och vitamin D. Pharbio Gravid har ett högt innehåll av omega-3-fettsyran DHA. Fettsyran DHA är särskilt viktig för gravida och ammande. Mammans intag av DHA bidrar till att hjärnan och ögonen utvecklas normalt hos fostret och hos spädbarn som ammas. Dessa effekter uppnås vid ett intag av 200 mg DHA utöver det rekommenderade dagliga intaget av omega-3 (250 mg EPA och DHA). Detta motsvarar 1 kapsel. Kapslarna har en "anti-reflux coating" som gör att kapslarna löses upp i tarmen, inte i magen, för att undvika uppstötningar.

Jämförspris 2:82/ST

EAN: 7070866021245

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Ingredienser
Koncentrerad FISKolja, gelatin (nötkreatur), fuktighetsbevarande medel (glycerol, sorbitol), stabiliseringsmedel (mono- och diglycerider av fettsyror), ytbehandlingsmedel (shellac), kalcium-L-metylfolat ((6S)-5- metyltetrahydrofolat), kolekalciferol, emulgeringsmedel (lecitiner), vegetabilisk olja (kokos), ytbehandlingsmedel (natriumkarboximetylcellulosa, talk, karnaubavax, bivax), färgämnen (titandioxid, järnoxid), antioxidationsmedel (tokoferolkoncentrat).

Näringsvärde
Mängd per 2 kapslar (% av DRI): Koncentrerad fiskolja 1580 mg varav Omega-3 fettsyror 1080 mg (varav EPA 360 mg, DHA 560 mg), Folsyra 400 µg (200%), Vitamin D 10 µg (200%).

2 kapslar per dag. Om du äter blodförtunnande medel(warfarin) bör du samråda med din läkare.

Upptäck flera produkter inom

Omega 3 & fettsyror Kosttillskott