Pharbio Omega 3 Forte

Kosttillskott med högkoncentrerad fiskolja

Mer från Pharbio

189:-  Butikspris 261:-

1:43/ST

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Finns i lager
- +

Se alla Webbpriser

Produktinfo

Pharbio Omega-3 Forte är extra rik på omega-3 och innehåller 70% koncentrerad fiskolja. Du får i dig rekommenderat dagligt intag av omega-3-fettsyrorna EPA och DHA med 1-2 kapslar per dag. Omega-3 är viktigt för en rad olika funktioner i kroppen. EPA och DHA bidrar till hjärtats normala funktion. Fettsyran DHA bidrar till att bibehålla normal hjärnfunktion hos vuxna.

Ytterligare info

Med Pharbio Omega-3 Forte får du i dig rekommenderat dagligt intag av omega-3-fettsyrorna EPA och DHA (250 mg) med en kapsel per dag. Omega-3 är viktig för en rad olika funktioner i kroppen. Ett intag av 250 mg/dag (1 kapsel) av omega-3 fettsyrorna EPA och DHA bidrar till hjärtats normala funktion. Fettsyran DHA (250 mg/dag) bidrar till att bibehålla normal hjärnfunktion hos vuxna.

Läs mer

Instruktioner

Vuxna: 1-2 kapslar per dag. Barn från 12 år: 1 kapsel per dag. Gravida och ammande: 1 kapsel per dag. Kapslarna sväljs hela, gärna i samband med måltid. Om du äter blodförtunnande medel i form av warfarin (Waran) bör du samråda med din läkare. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil.

Läs mer

Innehåll

Koncentrerad fiskolja, Gelatin (bovint), Glycerol, Tokoferolkoncentrat, E 306, Arom (vanilj), Sojalecitin.

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Läs mer