Pharbio Omega-3 Essentials Hud, hår & naglar

Kapsel, 60 st

20%

215:20

Kampanj

Gäller t.o.m. 23 november

Ord. butikspris 269:-

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter från PharbioFler produkter inom kampanjen
Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Pharbio Essentials Hud, hår och naglar är ett kosttillskott med högkoncentrerade omega-3 fettsyror. Innehåller även zink som bidrar till att behålla normalt hår, hud och naglar. Biotin som bidrar till att behålla normalt hår och hud. Selen bidrar till att bibehålla normalt hår och naglar. Vitamin C bidrartill normal bildning av kollagen för normal hudfunktion. EPA och DHA bidrar till att bibehålla normal hjärtfunktion. Positiv hälsoeffekt uppnås vid ett dagligt intag av 250 mg EPA och DHA.

Jämförpris 4:48/ST

EAN: 05702071389583

Ingredienser: Koncentrerad FISKolja gelatin (från nötkreatur), åkerfräkenextrakt, fuktighetsbevarandemedel (glycerol, sorbitol), stabiliseringsmedel (bivax), emulgeringsmedel (solroslecitin), vitamin C (L-askorbinsyra), zink (zinkoxid), färgämnen (järnoxider och järnhydroxider, briljantblått FCF), biotin (D-biotin), selen (natriumselenit), antioxidationsmedel (tokoferolrika extrakt).

Rekommenderad dagsdos för vuxna över 18 år: 2 kapslar. Sväljes hela med vätska, gärna i samband med måltid. Rekommenderad dagsdos bör inte överskridas. Behandlas du med warfarin eller ska genomgå operation, konsultera din läkare/sjuksköterska innan du börjar använda omega-3. Kosttillskott ska inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.