Pharbio

Omega 3 Barn 60 st

Mer från Pharbio

103:-  Butikspris 163:-

1:72/ST

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Finns i lager
- +

Se alla Webbpriser

Produktinfo

En fiskolja i kapselform, anpassad för barn från 3 år. Innehåller högre andel DHA än i vanlig fiskolja. Forskning visar att DHA troligtvis är den viktigaste omega-3 fettsyran för barn med tanke på hjärnans utveckling. Små och lättuggade, med smak av jordgubb. Kosttillskott.

Ytterligare info

Pharbio Omega-3 Barn är ett kosttillskott speciellt anpassad för barn. Produkten består av kapslar som innehåller koncentrerad fiskolja med en hög andel av omega-3 fettsyran DHA (dokosahexaensyra).

Läs mer

Instruktioner

1 kapsel per dag

Läs mer

Innehåll

SV: Koncentrerad fiskolja, Glycerol, Kiseldioxid, Gelatin (bovint), Modifierad potatisstärkelse, E 1412, Arom (jordgubb, citron), DL-a-tokoferylacetat, E-vitamin, Järnoxid, E172, Sukralos, E955, Vegetabilisk olja, Sojalecitin

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek