Pepsodent

Tandblekningstandkräm, Whitening tandkräm 75 ml

27:-

Ord. butikspris 33:-

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter från PepsodentAktuella erbjudanden

Pepsodent White Now ger omedelbart vitare och glansigare tänder tack vare en optisk effekt. Tandkrämen ger en alltmer långvarig tandblekning ju mer du använder den. Den fungerar dessutom utmärkt som en vanlig fluortandkräm för dagligt bruk.

Pepsodent White Now är en fluortandkräm med ""Blue Foam"" som genom en optisk effekt gör att tänderna ser vitare och mer glänsande ut. Går bra att använda som vanlig tandkräm för daglig användning. Smak: Glacier Fresh.Pepsodent är expert på tandvård för hela familjen. Vårt breda sortiment innehåller de produkter du behöver för god munhälsa. Varje leende räknas. Pepsodent tillämpar all sin erfarenhet och vetenskapliga kunskaper för att hjälpa familjer att förbättra sin munhälsa i alla stadier i livet.Vi vill att du ska ha en bra munhälsa och vi vill att du ska vara säker på att du gör rätt för dig själv och din familj. Därför erbjuder vi ett överlägset varaktigt skydd, lindrande från smärta och ljusare leenden på ett omtänksamt och ansvarsfullt sätt. Vi strävar efter att utbilda och sprida rätt vanor för den bästa vården av dina tänder. Förebyggande är nyckeln till en hälsosam och glad mun. Varje leende spelar roll och inget ska komma i vägen för att le - särskilt inte dålig munhälsa. D

Jämförpris 0:44/ML

EAN: 08711700555135

Hydrogenated Starch Hydrolysate, Aqua, Hydrated Silica, Sodium Lauryl Sulfate, Aroma, Cellulose Gum, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin, PVM/MA Copolymer, Trisodium Phosphate, Glycerin, Sodium Laureth Sulfate, Lecithin, Caprylyl Glycol, Limonene, CI 74160.

Upptäck flera produkter inom

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar