Pepsodent

White Now CC Core 75ml

27:-  Butikspris 39:90

0:36/ML

Finns i lager
- +

Se alla Webbpriser

Produktinfo

Pepsodent White Now CC Core har en speciell Formula med Blue-Light teknologi och ger en optisk whiteningeffekt direkt. Den innehåller även skyddande zink som ser till att emaljen inte påverkas av bakterier. Denna version rengör extra mycket på djupet.

Ytterligare info

Whitening + Skydd i ett: Formula med Blue Light-teknologi ger en omedelbar optisk whiteningeffekt och vårdande zink som ger ett extra skydd för emaljen

Läs mer

Instruktioner

Borsta tänderna två gånger dagligen. Barn upp till 6 år: Använd en mängd stor som en ärta och övervaka borstningen för att minimera nedsväljning.

Läs mer

Innehåll

AquaHydrogenated Starch HydrolysateHydrated SilicaPEG-32Zinc CitrateSodium Lauryl SulfateAromaCellulose GumSodium FluorideSodium SaccharinPVM/MA CopolymerTrisodium phosphate Sodium hydroxideGlycerinSodium Laureth SulfateLecithinLimoneneCI 74160CI 77891

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Läs mer