Mellan klockan 22:30-23:00 görs en uppdatering av våra receptsidor på webben och i app. Du kommer under tiden inte kunna köpa receptbelagda varor. Vi ber dig vänligast att återkomma efter.

Tandborste Kids
Webbpris

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Pepsodent

Tandborste Kids 1-pack

21:-

21:-/ST

Tillfälligt slut

Se alla Webbpriser

Erbjudandet gäller till 09 maj

Produktinfo

En mjuk tandborste med litet borsthuvud och smart sugpropp. Borststråna är topprundade, vilket ger skonsam massage av tandköttet, och har olika längd. De kortare stråna rengör tandytan, de längre når in i mellan tänderna. För barn. Byt tandborste var tredje månad.

Ytterligare info

"Kids tandborste är specialdesignad för att effektivt och säkert rengöra tänder hos barn under 6 års ålder.Pepsodent Kids är designad för barnets behov. För att garantera säkerheten även vid lite osäker tandborstning är alla kanter rundade.Pepsodent Kids-tandborstenhar ett motiverande utseende och design, som uppehåller intresset för tandborstning. Änden har en rolig sugkopp som kan användas för att fästa tandborsten till exempel vid tvättstället.Tandborsten har bara en variant (specialmjuka strån) och har ett litet borsthuvud lämpligt för små munnar."

Läs mer

Instruktioner

N/A

Leverans

Leveranssätt

Vi erbjuder leverans till apotek eller med Posten och du väljer själv vilket du föredrar. Om du väljer leverans med Posten skickas din beställning direkt hem om den får plats i brevlådan.

Leveranstid

Du får dina varor 1-3 arbetsdagar efter det att vi har fått din beställning. Alla beställningar som görs före klockan 12 helgfria vardagar skickas normalt från oss samma dag om produkterna finns i lager.

Leveranskostnad

• Fraktkostnaden är 19 :- (ink. moms)
• 0 :- fraktkostnad om du handlar för över 250 :-
• 0 :- fraktkostnad om du är medlem i vår kundklubb.
• 0 :- fraktkostnad vid upphämtning av paket i apotek.

Produkter du övervägt

    Andra köpte också

      Populära produkter från samma kategori