Pepsodent

Tandborste Kids 1-pack

Mer från Pepsodent

14:-  Butikspris 19:50

14:-/ST

Finns i lager
- +

Se alla Webbpriser

Produktinfo

En mjuk tandborste med litet borsthuvud och smart sugpropp. Borststråna är topprundade, vilket ger skonsam massage av tandköttet, och har olika längd. De kortare stråna rengör tandytan, de längre når in i mellan tänderna. För barn. Byt tandborste var tredje månad.

Ytterligare info

"Kids tandborste är specialdesignad för att effektivt och säkert rengöra tänder hos barn under 6 års ålder. •Pepsodent Kids är designad för barnets behov. För att garantera säkerheten även vid lite osäker tandborstning är alla kanter rundade. •Pepsodent Kids-tandborstenhar ett motiverande utseende och design, som uppehåller intresset för tandborstning. Änden har en rolig sugkopp som kan användas för att fästa tandborsten till exempel vid tvättstället. •Tandborsten har bara en variant (specialmjuka strån) och har ett litet borsthuvud lämpligt för små munnar."

Läs mer

Instruktioner

N/A

Läs mer

Innehåll

N/A

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Läs mer