Pedicare

Fotfil 40 gram

Mer från PediCare

79:- 

79:-/ST

Finns i lager
- +

Produktinfo

Produkten är en ergonomiskt utformad fotfil.

Läs mer

Instruktioner

Insidan (en konkava delen) förenklar användning mot fotens ytterdelar som tex hälen, då filen styr sig själv under användning. Där har filen ett grövre papper, då dessa delar av foten bildar ett tjockare lager hud. Utsidan (den konvexa delen)är till fotens djupare delar, tillsammans med den utplanade raka del som är avsedd för efterarbete av hela undersidan av foten. Den symmetriska formen på hela produkten möjliggör användandet för både höger-och vänsterhänta personer. Pappret som används är ett våtslippapper och kan användas i vatten. Rengöring sker enklast under rinnande vatten, eventuellt med diskborste. Efter att pappret är förbrukat (förlorat sin slipfömåga) finns refiller till båda delarna.

Läs mer

Innehåll

Skaftet är tillverkat i ABS Magnum 8434. Filbladen är tillverkade med en självhäftande film som är gjord på PET med en en övre del i PVC. Övre lagret är tilverkad med ett resin och sen aluminium oxide.

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Läs mer