PRIMACOVID Antikroppstest av Covid-19

Antikroppstest Covid-19. 1 st

159:-

Ord. butikspris 189:-

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Aktuella erbjudanden
Medicinteknisk produkt. Tillverkaren garanterar genom CE-märkning att produkten är säker att använda och uppfyller gällande krav.

Att tänka på: Testet kan bara visa om du har antikroppar efter sjukdom i Covid-19. Det är inte gjort för att visa effekten av ett vaccin.


PRIMACOVID är ett antikroppstest för COVID-19. Det är ett självtest för att påvisa förekomst av antikropparna IgM och/eller IgG i blodet (inte aktiv sjukdom). CE-märkt medicinteknisk IVD produkt, där man både tar blodprov och läser av resultatet i hemmet. Resultat efter 10 minuter.Testet används tidigast 10-20 dagar efter första symtom. Mycket hög tillförlitlighet. Känsligheten för IgG är 98,92%* Försiktighet bör vidtas hos personer som tar blodförtunnande läkemedel eller personer som lider av hemofili. *Se bruksanvisningen för mer detaljerad information.

Jämförpris 189:-/ST

EAN: 7640164860732

Förberedelser, provtagning och testförfarande 1. Tvätta händerna med tvål och varmt vatten (varmt vatten vidgar blodkärlen vilket underlättar bloduppsamlingen). Ta ut testkassetten och pipetten från förpackningarna. 2. Rotera försiktigt av skyddshatten från den sterila lansetten ett varv utan att dra i den. 3. Massera mjukt det finger som valts för sticket (massera från handflatan mot fingertoppen för att främja blodflödet.) Pressa den öppna änden av lansetten mot fingerspetsen. Lansettens spets dras automatiskt in efter användning 4. Luta handen nedåt och massera fingret tills en stor bloddroppe bildas. 5. Blodprovet kan tas på två olika sätt: a) Håll pipetten vågrätt utan att trycka ihop toppen, placera den så den kommer i kontakt med bloddroppen. Blodet dras upp i pipetten av kapillärkraft. Ta bort pipetten när det svarta strecket har nåtts. b) Placera pipetten på en ren, platt yta med toppen stickande ut över kanten, placera sedan droppen så att den kommer i kontakt med pipetten.